13 januari: Arie Slob bij de ChristenUnie

maandag 02 januari 2006 16:10

Op vrijdag 13 januari verwachten we hoog bezoek in Enschede. Arie Slob, Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie, doet onze stad aan voor een werkbezoek. Van deze gelegenheid maken we gebruik door 's avonds een bijeenkomst te organiseren waarbij ook u hem kunt ontmoeten. De planning is om elkaar vanaf 19.15 uur te ontmoeten in het Dish Hotel, Boulevard 1945 2.

Enschede, 29 december 2005
 
Beste leden van de ChristenUnie,
 
Op vrijdag 13 januari verwachten we hoog bezoek in Enschede. Arie Slob, Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie, doet onze stad aan voor een werkbezoek. Van deze gelegenheid maken we gebruik door 's avonds een bijeenkomst te organiseren waarbij ook u hem kunt ontmoeten. De planning is om elkaar vanaf 19.15 uur te ontmoeten in het Dish Hotel, Boulevard 1945 2. Er staat dan koffie en koek klaar. Om 19.45 uur beginnen we de avond.
 
Het thema van de bijeenkomst is "Onderwijs". In dat kader zal er een forumdiscussie georganiseerd worden met, naast Arie Slob, diverse prominenten uit de plaatselijke politiek en het onderwijs. Dit alles onder leiding van onze nummer 2 op de lijst: Hadassa Meijer.
 
Het programma zal vervolgens worden opgeluisterd door het optreden van een gospelkoor uit Enschede. Aansluitend zal er een vraaggesprek plaatshebben met Arie Slob en Tymon de Weger, onze lijsttrekker, geleid door Bernard Veldkamp, de nummer 3 op de lijst.
 
Tenslotte is er om ongeveer 21.30 uur gelegenheid om elkaar informeel te ontmoeten en nieuwjaarswensen uit te wisselen, onder het genot van een hapje en een drankje.
 
Wij zien ernaar uit om u in grote getale te ontmoeten.
 
Met vriendelijke groet,
 
J.F. Brouwer-Weemhoff
secretaris ChristenUnie Enschede

« Terug

Archief > 2006 > januari

Geen berichten gevonden