Bernard Veldkamp verlaat politiek

zaterdag 09 juli 2011 11:22

Een nieuw politiek jaar, nieuwe activiteiten. Dit geldt in het bijzonder voor ChristenUnie raadslid Bernard Veldkamp. Hij heeft een Amerikaanse onderzoeksbeurs gekregen. Veldkamp zal tijdens de zomervakantie samen met zijn gezin naar Princeton in de Verenigde Staten vertrekken om daar een jaar onderzoek te verrichten bij de Law School Admission Council. Het wonen in Princeton zal niet samengaan met zijn raadslidmaatschap in Enschede. Vandaar dat hij zich genoodzaakt ziet om na het zomerreces af te treden. Per 1 september maakt hij ruimte voor zijn opvolger Wim Tekkelenburg, het huidige commissielid en nummer drie op de kieslijst van de ChristenUnie.

De afgelopen twaalf jaar heeft Bernard Veldkamp zich ingezet voor de fractie van de ChristenUnie Enschede, waarvan de laatste vijf jaar als raadslid. Hij is vier jaar fractievoorzitter geweest, maakte deel uit van de onderzoekscommissie Stadmarketing en heeft zich met name ingezet voor de economische en sociale portefeuilles.

Als dank voor zijn inzet krijgt hij van de partij een afscheidsreceptie aangeboden op donderdag 21 juli vanaf 16:30 in Villa van Heek aan de Oude Markt in Enschede.

« Terug

Archief > 2011 > juli

Geen berichten gevonden