Stem vandaag ChristenUnie: Uit overtuiging!

woensdag 02 maart 2011 00:00

Je bent jong en je hebt idealen. Daarmee ben je gezegend! Je woont in een vrij land, waar burgers blij zijn met hun jongeren. In ons land krijgen jongeren alle kansen om zich te ontplooien en hun idealen vorm te geven.

Heb je de laatste weken gezien hoe vooral jongeren in Arabische landen moeten vechten voor een beetje vrijheid? Voor stemrecht? In Nederland heb je vanzelfsprekend vanaf je 18e het recht om te stemmen. Het minste dat wij kunnen doen is laten zien dat we ook dankbaar zijn voor dat recht.

Onlangs kreeg je een stembiljet. Leg die klaar of stop hem zelfs al in je tas en zorg dat je vandaag, 2 maart, gebruik maakt van je vrijheid! Stem op een partij die niet alleen voor jouw belangen, maar ook voor het recht van onderdrukten opkomt! Stem vanuit je overtuiging!

Jij bent vol idealen. De ChristenUnie is dat ook. Wat heeft de ChristenUnie jou te bieden vraag je je misschien af.

- Allereerst perspectief op werk in de toekomst door aandacht voor goed onderwijs. Niet alleen voor hoger opgeleiden, maar ook voor goed vakonderwijs en goede technische opleidingen.
- De mogelijkheid om 'op jezelf' te wonen door in te zetten op voldoende goedkoop woningaanbod voor jonge starters.
- Politiek met een christelijke overtuiging. In Enschede, in Overijssel en ook in de Eerste kamer, want die wordt straks gekozen door de nieuwe Statenleden.

Met de ChristenUnie kies je voor christelijke politiek op basis van principes in plaats van de waan van de dag. Voor een sociale, rechtvaardige en duurzame politiek waarbij vrijheid van godsdienst, onderwijs en meningsuiting hoog in het vaandel staan. Daarom is jouw stem vandaag hard nodig!

Arjan Hof, kandidaat Statenlid & Jurgen van Houdt, fractievoorzitter ChristenUnie Enschede

« Terug

Archief > 2011 > maart

Geen berichten gevonden