13 januari: Arie Slob in Enschede

dinsdag 27 december 2005 21:10

Op vrijdag 13 januari komt Arie Slob, Tweede-Kamerlid voor de ChristenUnie, naar Enschede voor een werkbezoek. Het thema van de dag is onderwijs, een van de onderwerpen uit zijn portefeuille. Onderwijs is een actueel thema, gezien de invoering van de Brede School, buitenschoolse opvang in scholen en de discussie over afschaffing van het bijzonder onderwijs.
Op vrijdag 13 januari 2006 bent u van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsborrel en een politiek café van de ChristenUnie in het Dish hotel. De zaal is open vanaf 19.15 uur.

Op vrijdag 13 januari komt Arie Slob, Tweede-Kamerlid voor de ChristenUnie, naar Enschede voor een werkbezoek. Het thema van de dag is onderwijs, een van de onderwerpen uit zijn portefeuille. Arie Slob is zelf afkomstig uit het onderwijs en maakt hij zich er in de Tweede Kamer nog steeds hard voor. Onderwijs is een actueel thema, gezien de invoering van de Brede School, buitenschoolse opvang in scholen en de discussie over afschaffing van het bijzonder onderwijs.
 
's Middags gaat Arie in gesprek met de fractie over ontwikkelingen in Enschede en bezoekt hij een van de Enschedese brede scholen. ’s Avonds is er een openbare verkiezingsbijeenkomst van de ChristenUnie.
 
Nieuwjaarsborrel met politiek café.
De meeste oliebollen zullen tegen die tijd wel op zijn, maar u bent op vrijdag 13 januari 2006 van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsborrel van de ChristenUnie in het Dish hotel. De zaal is open vanaf 19.15 uur, het programma begint om 19.45 uur. In de ontspannen sfeer van een politiek café gaat Arie Slob in gesprek met de achterban. Tijdens een forumdiscussie rond het thema onderwijs gaat hij, samen met vertegenwoordigers van de lokale politiek en het onderwijs, de discussie aan met de zaal. Tenslotte zullen Arie Slob en onze lijsttrekker Tymon de Weger de aftrap verrichten voor de ChristenUnie campagne in Enschede.
 
Bernard Veldkamp, campagneteam

« Terug

Archief > 2005 > december

Geen berichten gevonden