Van onze man in New York

vrijdag 27 april 2007 00:00

De komende maanden zit ik voor mijn sabbatical in Princeton, vlak bij New York, waar ik onderzoek doe bij Educational Testing Service, een instituut dat in Nederland het beste te vergelijken is met het CITO. Mijn verblijf in het buitenland valt niet te combineren met het fractievoorzitterschap. In overleg met de fractie hebben we daarom besloten dat ik mijn taken overdraag aan Jurgen.

Op 19 maart was het zwangerschapsverlof van Hadassa afgelopen. Vanaf deze plek nogmaals onze felicitaties met de geboorte van Hannah. Als eerste fractie in Nederland konden we gebruik maken van de mogelijkheden voor het opnemen van een zwangerschapsverlof.

Jurgen haalde de landelijke pers met zijn beediging. Hij is vier maanden als zwangerschapsverlof raadslid actief geweest. Ik kijk terug op een bijzonder plezierige samenwerking en wens hem veel succes en Gods zegen nu hij aan de slag mag als fractievoorzitter.

De komende maanden sta ik trouwens niet helemaal op non-actief wat de ChristenUnie betreft. Het internet is een fantastisch medium om op de hoogte te blijven van de Enschedese beslommeringen. Als fractieondersteuner op afstand hoop ik dan ook mijn bijdrage te blijven leveren. Een van de taken waarmee onze nieuwe fractievoorzitter mij op pad heeft gestuurd, is het schrijven van stukjes voor de nieuwsbrief en de website over opmerkelijke dingen waar ik in de VS tegen aanloop. Met andere woorden, u hoort nog van mij.

Bernard Veldkamp, fractiemedewerker

« Terug

Archief > 2007 > april

Geen berichten gevonden