ChristenUnie betreurt aftreden wethouder Jeroen Hatenboer

20180223 Jeroen Hatenboervrijdag 23 februari 2018 15:30

De ChristenUnie heeft vanmiddag kennis genomen van het onmiddellijke aftreden van wethouder Jeroen Hatenboer (VVD). Dit betreft een persoonlijke afweging van Jeroen Hatenboer die de ChristenUnie betreurt en alleen maar kan respecteren.

Fractievoorzitter Wim Tekkelenburg: “Jeroen Hatenboer heeft zich deze coalitieperiode en ook de jaren daarvoor met veel passie ingezet voor Enschede. Wij betreuren en respecteren zijn afweging. De ChristenUnie is Jeroen dankbaar voor de prettige samenwerking en zijn niet aflatende inzet. Wij vinden het erg jammer dat het zo loopt. De beide voorstellen die het college naar de raad heeft gestuurd over De Kop van de Boulevard en over de Entree Muziekkwartier waren en zijn wat de ChristenUnie betreft behandeling op 12 maart meer dan waard. Die belangrijke ontwikkelingen in Enschede kunnen en mogen nu niet stil komen te liggen.”

ChristenUnie wethouder Jurgen van Houdt: "Ik ben geraakt door het plotselinge vertrek van mijn collega Jeroen Hatenboer. Bij het AZC dossier, in volle zalen, stond Jeroen pal naast me. Dan leer je elkaar écht kennen. Het is verdrietig om een collega met ronduit Calvinistisch arbeidsethos en humor zo kort voor de meet te verliezen."

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie betreurt aftreden wethouder Jeroen Hatenboer'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.