Ik pas! Jij ook?

20180214 ik paswoensdag 14 februari 2018 16:09

Vanaf woensdag 14 februari doe ik weer mee aan www.ikpas.nl. Veertig dagen geen alcohol!

Waarom? Het is leerzaam om te ervaren hoe het is om 40 dagen geen alcohol te drinken. Of dat glas gemeentepils net zo smaakt als dat biertje. Mijn ervaring vorig jaar was dat je er fitter en slanker van wordt.

Als wethouder Zorg, Welzijn en Sport en als lijsttrekker ben ik voorstander van een gezond leven. Niet voor niks is het eerste doel van ons gemeentelijke Sportbeleid: werken aan je gezondheid. En ook ons verkiezingsprogramma vraagt aandacht voor het belang van gezond leven door sporten en bewegen. En niet voor niks. Bijna dagelijks zie ik in mijn werk de keerzijde van een (alcohol)verslaving en de grote impact die dit op het leven van mensen heeft. Dat raakt me en ik kan en wil en zal me daar niet bij neerleggen. Daarom doe ik mee met deze waardevolle actie.

En ik hoop natuurlijk niet alleen. Daarom wil ik jullie vragen, doen jullie als ChristenUnie kandidaten en leden met mij mee? Schrijf je dan nu ook in als deelnemer. Kies voor de ChristenUnie Enschede bij ‘selecteer een groep’ bij je inschrijving op www.ikpas.nl. Je kunt kiezen voor een periode van 40 of 30 dagen. Die laatste begint op 1 maart. Dan kunnen we als beweging door zoveel mogelijk deelnemers een duidelijk signaal afgeven in Enschede en onder andere op sociale media onze ervaringen uitwisselen. Bewuster met alcohol omgaan is waardevol en doen we samen!

Met vriendelijke groet,

Jurgen van Houdt

« Terug

Reacties op 'Ik pas! Jij ook?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.