Van Houdt blij met kandidatenlijst ChristenUnie Enschede

20171116 Bijlage 1 kandidaten CU Enschede GR 2018donderdag 16 november 2017 19:38

‘De lijst van de ChristenUnie laat veel kwaliteit en variatie zien’, vindt lijsttrekker Jurgen van Houdt (nu wethouder) enthousiast. Hij kijkt er naar uit met dit team campagne te gaan voeren. Want de ChristenUnie wil in de komende periode vanuit de raad en het college bouwen aan een waardevol Enschede.

Sterk team

De huidige fractieleden krijgen veel waardering. De ChristenUnie staat bekend als een betrouwbare en constructieve partner. Ook in de volgende raadsperiode wil de CU dat weer waarmaken. Er is gekozen om stabiliteit en vernieuwing te combineren. Dat betekent dat Jurgen van Houdt de lijst weer aanvoert en dat bekende namen terugkomen. Daarnaast staan er ook veel jonge mensen op de lijst.

Diversiteit

De kandidaten komen uit de volle breedte van de christelijke achterban. Vrouwen, mannen, jong en minder jong. Allemaal overtuigd van de meerwaarde van politiek bedrijven vanuit Christelijk perspectief.

Geloven in Enschede

De ChristenUnie wil dit praktisch maken op 3 manieren. Als eerste door een partij te zijn voor alle inwoners van Enschede. Iedereen telt mee. Ten tweede door te kiezen voor vrijheid en tolerantie. Bijvoorbeeld godsdienstvrijheid en vrijheid van onderwijs. Bij vrijheid hoort ook verantwoordelijkheid en acceptatie van de ander. Ook in het publieke domein. Tot slot wil de ChristenUnie zuinig zijn op de stad en haar inwoners. Dat blijkt uit de zorg voor het milieu maar ook voor kinderen in kwetsbare situaties als vechtscheidingen.

Kandidatenlijst Gemeenteraadsverkiezingen 2018

« Terug