Werkbezoek CU Overijssel aan Enschede

sprakel lonnekerdonderdag 16 oktober 2014 19:35

Wij kunnen terugkijken op een geslaagd werkbezoek.

De ChristenUnie fractie van Provinciale Staten Overijssel werd uitvoerig bijgepraat over de ontwikkeling luchthaven Twente. Met dank aan ADT voor de ontvangst en duidelijke presentatie en helder overzicht over de ontwikkelingen van de luchthaven.

Richard Kokhuis directeur Economie & Werk Enschede verzorgde een presentatie over de Enschedese situatie tav. het te kort aan  werkgelegenheid en de te hoge werkloosheid.  Na beantwoording van de vragen volgde een rondrit over het Luchthaventerrein en Zuidkamp. Hierdoor kregen de fractieleden van  de CU Overijssel een goed beeld van de situatie.

Het werkbezoek werd door de beide fracties voortgezet bij Sprakel in Lonneker hier werd doorgesproken over eerder genoemde onderwerpen maar ook andere politieke zaken die in Enschede spelen. 

De fractieleden van CU Overijssel gaven aan het werkbezoek als zeer waardevol te ervaren. Zij hebben een goed beeld opgedaan van de Enschedese situatie. Een situatie die zij meenemen in de debatten van de Provinciale Staten van Overijssel.

Wim Tekkelenburg

« Terug

Archief > 2014 > oktober

Geen berichten gevonden