Maatschappelijke opvang in Zuid

maandag 04 oktober 2010 08:00

De ChristenUnie is van mening dat het een taak is van de overheid om te zorgen voor maatschappelijke opvang. Ook staan wij achter het streven om de opvang te spreiden over de stad. Maar dat moet zorgvuldig gebeuren, zowel richting burgers als richting instellingen.

De stadsdeelcommissie Zuid is voorgelicht over het proces om tot aanwijzing van de locaties Zenderenbrink en Vlierstraat te komen en deze procedure leek zorgvuldig uitgevoerd. De ChristenUnie vindt het dan ook opmerkelijk dat, na het naar buiten brengen van de locatie Zenderenbrink, bleek dat de Kuryakoskerk heel graag over deze locatie wilde beschikken en dat zij al jaren geleden hierover hebben gecorrespondeerd met de gemeente.

Aan deze claim van de Kuryakoskerk kan niet zomaar voorbij worden gegaan. Zij zijn een belangrijke partner van de gemeente en behoren ook zo behandeld te worden. De ChristenUnie is daarom van mening dat deze zaak opgelost moet woden voordat we kunnen praten over een definitieve bestemming van de locatie aan de Zenderenbrink.

« Terug

Archief > 2010 > oktober

Geen berichten gevonden