Vereniging behoud Usseleres, Fietsersbond en Assyriers.blogspot: Stem ChristenUnie!

dinsdag 02 maart 2010 13:40

Wellicht dat u hem ook al hebt ontvangen, de flyer met het stemadvies van de Vereniging tot behoud van de Usseleres, de VBU. Op basis van een vergelijking van de verschillende verkiezingsprogramma’s adviseert zij de Enschedese kiezer om morgen op de ChristenUnie te stemmen en niet op VVD, PvdA of CDA. De grootste kranses van Europa, met een grote cultuurhistorische waarde mag niet ontwikkeld worden tot het zoveelste industrieterrein.

Ook de Fietsersbond Enschede heeft een stemadvies afgegeven. Zij adviseert de stemmers om ‘ voor de fiets te kiezen.’ Vanwege de mix die de ChristenUnie in haar verkiezingsprogramma voorstaat van fiets, openbaar vervoer en auto, ziet de Fietsersbond een stem op de ChristenUnie zeker als aanvaardbaar. (http://www.fietsersbondenschede.nl/2010/Stemadvies.pdf)

Ook werden wij geattendeerd op de website assyriers.blogspot.com. Ook hier wordt een stemadvies op de ChristenUnie afgegeven. ‘Als je stemt, stem dan op inhoud en stem ook met je hart en geweten.’ ‘Het is geen partij die alleen woorden roept, het is een partij die juist woorden omzet in daden. Een voorbeeld hiervan is het bezoek van 2e kamerlid Joël Voordewind aan Noord Irak. ‘Stem op 3 maart op de ChristenUnie, omdat zij onze medemensen in nood helpen en wie ons steunt en helpt moeten we de rug niet toekeren maar juist met open armen belonen!’ aldus de site.

« Terug

Archief > 2010 > maart

Geen berichten gevonden