ChristenUnie brengt werkbezoek aan Johnson Diversey

dinsdag 19 juli 2005 21:14

Op dinsdag 19 juli bracht een delegatie van de ChristenUnie Enschede een bezoek aan het bedrijf Johnson Diversey aan de Rembrandtlaan. Dit bedrijf is al enige tientallen jaren in Enschede gevestigd en produceert professionele reinigingssystemen. Ofwel allerlei schoonmaakprodukten voor het bedrijfsleven en de consument. Johnson Diversey is onderdeel van een Amerikaanse multinational en heeft in Nederland ook vestigingen in Utrecht en op Schiphol. Bij de Enschedese vestiging werken zo'n 200 mensen, een belangrijke werkgever voor onze stad, dus.

Op dinsdag 19 juli bracht een delegatie van de ChristenUnie Enschede een bezoek aan het bedrijf Johnson Diversey aan de Rembrandtlaan. Dit bedrijf is al enige tientallen jaren in Enschede gevestigd en produceert professionele reinigingssystemen. Ofwel allerlei schoonmaakprodukten voor het bedrijfsleven en de consument. Johnson Diversey is onderdeel van een Amerikaanse multinational en heeft in Nederland ook vestigingen in Utrecht en op Schiphol. Bij de Enschedese vestiging werken zo'n 200 mensen, een belangrijke werkgever voor onze stad, dus.

Behalve een uitgebreid bezoek aan de fabriek  van schoonmaakartikelen en het magazijn werd het bezoek op de hoogte gesteld van de personeelssamenstelling en het kwaliteits- en veiligheidsbeleid van de onderneming. Vastgesteld kon worden, dat de onderneming veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Interessant was ook te vernemen dat het bedrijf de produktie geheel op eigen terrein met de helft wil opvoeren. Daarmee levert Johnson Diveresey zeker een bijdrage aan hoogwaardig en intensief grondgebruik.

De delegatie van de ChristenUnie bestond uit wethouder Tymon de Weger, de raadsleden Pier Datema en Hadassa Meijer en fractielid Bernard Veldkamp. Uit een oogpunt van veiligheid moesten zij zich in bedrijfsjas, veiligheidsschoenen en veiligheidsbril hullen, alvorens de fabriek te mogen betreden. Op de foto van links naar rechts: Pier Datema, Hadassa Meijer, Tymon de Weger, Bernard Veldkamp, Bert Tijhof en ...

« Terug

Archief > 2005 > juli

Geen berichten gevonden