Stem strategisch, stem principieel, stem ChristenUnie!

maandag 06 november 2006 10:51

22 November aanstaande wordt DV een spannende dag. Zal de ChristenUnie er in slagen om de goede resultaten uit de peilingen vast te houden? Zal het lukken om één of meer zetels te winnen? Vol enthousiasme wordt op dit moment campagne gevoerd. André Rouvoet is bijna dagelijks op TV en overal in het land worden bijeenkomsten georganiseerd. Biddend en werkend bereidt de ChristenUnie zich voor. De waardering voor onze Tweede Kamer leden is groot. Vooral hun betrouwbaarheid wordt erg gewaardeerd. Ik ben daarom erg benieuwd wat de uitslag zal zijn.

Uit nieuwsgierigheid heb ik de kieswijzer ingevuld. De ChristenUnie kwam daarbij natuurlijk ruim op de eerste plaats. Tot mijn grote verbazing stond de Partij voor de Dieren vervolgens op twee, nog voor het CDA en de SP. Wat ik daar voor consequenties aan moet verbinden, zou ik eerlijk gezegd ook niet weten. Mijn stem gaat naar Arie Slob! Ik ken hem nog uit de tijd dat hij mijn docent Maatschappijleer was aan het Greijdanus college te Zwolle, daarnaast heb ik erg veel waardering voor zijn werk en is hij altijd erg betrokken bij onze regio.

Op 16 November komt de verkiezingstour van de ChristenUnie naar Overijssel. 's Middags is er een bijeenkomst in Rijssen en 's avonds een grote manifestatie in Hardenberg. 21 November is er lokaal de Gebruik je Stem avond. U bent dan toch ook van de partij?

Bernard Veldkamp, fractievoorzitter

« Terug

Archief > 2006 > november

Geen berichten gevonden