Rondvraag ChristenUnie over Buurtkamers Enschede (Zuid)

dinsdag 31 oktober 2006 11:36

Hieronder de rondvraag van de ChristenUnie over de situatie omtrent de Buurtkamers in Enschede (Zuid) voor de vergadering van de stadsdeelcommissie Zuid van hedenavond.

Buurtkamers Enschede (Zuid) - Ingediend door Jurgen van Houdt en Bernard Veldkamp 

Naar aanleiding van het artikel in de TC Tubantia van 03-10-2006 "Uitbreiding aantal Buurtkamers onzeker" en de onrust die in de samenleving is ontstaan, zou de ChristenUnie de volgende vragen willen stellen:

• In het genoemde artikel wordt een ander beeld geschetst dan in de laatste commissievergadering naar voren kwam. Hoe kan dit en wat is er nou werkelijk aan de hand?
• Heeft de wethouder, zoals toegezegd in de vorige commissievergadering, inmiddels een oplossing gevonden voor de op de tocht staande Buurtkamers in Enschede Zuid?
• Is het voortbestaan van deze twee Buurtkamers gegarandeerd?
• Is de, door de ChristenUnie zo gewenste uitbreiding naar minimaal 14 Buurtkamers in de woonservicegebieden mogelijk, of wordt dit project door het college op de lange baan geschoven?
• Als de uitbreiding van het aantal Buurtkamers onzeker is, waarom zet uitgerekend dit christelijk-sociale college hier dan niet op in?

« Terug

Archief > 2006 > oktober

Geen berichten gevonden